Din lokale totalentreprenør

Hos Thomas Nielsen & Søn klarer vi totalentreprise på både større og mindre byggeprojekter. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.

Totalentreprenør i Nordjylland

Totalentreprise

Thomas Nielsen & Søn har eksisteret siden 1947, og vi har derfor mere end 70 års erfaring som entreprenørfirma. Du kan derfor trygt vælge os som totalentreprenør på dit næste byggeprojekt. Vi står gerne for at styre både større og mindre byggeprojekter fra A til Z, og vi bygger for både private, kommuner og for erhverv, så uanset hvad du skal have opført, står vi klar til at hjælpe.

 

Hvad er totalentreprise?

Når der er tale om totalentreprise lægger du hele ansvaret over på entreprenøren, som tager sig af både byggetegninger, projektering, diverse beregninger og lignende. Alle byggeriets forskellige processer styres derfor af totalentreprenøren, og din rolle er blot at have styr på dine specifikke ønsker for byggeriet. Totalentreprise egner sig især, hvis du skal have opført nybyggeri, feriebolig eller lignende.

 

Hos Thomas Nielsen & Søn har vi mange års erfaring med at være totalentreprenør på mange forskelligartede projekter. Med os som samarbejdspartner er du derfor sikret en stabil tovholder, da vi påtager os hele ansvaret for byggeprojektet og de forskellige byggeprocesser herunder. Vi står for hele det samlede overblik, og vi fører dig sikkert igennem byggeprojektet, så du ender med et færdigt resultat af højeste kvalitet, som lever op til de ønsker, du undervejs har haft for byggeriet.

 

Vi har et omfattende netværk af dygtige håndværkere indenfor forskellige faggrupper, og vi sørger altid for at finde professionelle fagmænd med erfaring inden for lige netop det byggeri, du skal have udført. Derudover har vi en omfattende maskinpark med de maskiner, der er behov for ved både større og mindre opgaver. 

 

Uforpligtende tilbud på totalentreprise

Vælger du os som totalentreprenør på dit næste byggeprojekt, garanterer vi et håndværk, der altid lever op til den forventede kvalitet. Vi sørger desuden for at levere til aftalte pris og gør vores bedste for at overholde deadline - og alle vores forskellige underleverandører gør det samme.

 

Vi udfører opgaver i hele Nordjylland for både private og erhvervskunder, og uanset omfanget af din opgave, står vi klar til at levere. Tøv derfor endelig ikke med at kontakte os, hvis du har brug for en dygtig totalentreprenør med mange års erfaring til dit næste projekt. Prisen på vores arbejde som totalentreprenør afhænger altid af det konkrete byggeri, du har i tankerne. Men ring endelig til os på tlf.: 70 23 33 75 eller send en mail på info@tnsas.dk, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud, eller hvis du har spørgsmål til de ydelser, vi tilbyder.