Råhusentreprise

Hos Thomas Nielsen & Søn tilbyder vi råhuse, så du kan sætte dit eget præg på din bolig. Vi bygger selve husets ramme og ydre dele, mens du selv står for færdiggørelsen indvendigt. Kontakt os i dag og hør mere om vores priser på råhuse.

Vi tilbyder råhuse hvor du kan sætte dit eget præg

Råhusentreprise

Hos Thomas Nielsen & Søn A/S har vi mange års erfaring med medbyg og opførelse af råhuse, hvor du selv kan være med til at sætte dit præg på indretningen og byggeriet. Står du derfor og skal til at bygge dit eget hus, kan du trygt vælge os til at hjælpe dig. Vi har kompetente medarbejdere tilknyttet råhusentreprisen, og samtidig har vi også en stor maskinpark, som tilllader os at skabe god kvalitet til en god pris.

 

Vi arbejder for både private, kommuner, boligforeninger og erhverv, så tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du har brug for en råhusentreprise.

 

Hvad er råhusentreprise?

Råhusentreprise er en form for entreprise, hvor vi hos Thomas Nielsen & Søn A/S står for selve husets ramme og de ydre dele af byggeriet, mens du selv står for at færdiggøre huset indvendigt. På den måde får du mulighed for fuldstændig selv at bestemme, hvordan du ønsker, at dit færdige hus skal udforme sig.

 

Det er derfor en perfekt mulighed til dig, der gerne vil kaste dig ud i at bygge hus, men alligevel ikke har mulighed for at lave alt det grove arbejde. Med råhuseentreprise står vi for det grove arbejde, og så står du for at færdiggøre byggeriet og stå for diverse indretningsopgaver, som kan blive præcist, som du ønsker det. Det er samtidig en billigere løsning end et helt færdigbygget hus, så du vil kunne spare ved også at vælge lidt gør-det-selv.

 

Vi laver altid alt byggeri efter alle lovmæssige krav på området, og vi tilbyder både råhusentreprise, når du står og skal bygge nyt, men også, hvis du blot skal have en tilbygning eller lignende.

 

Hør mere om muligheden for råhusentreprise

Råhusentreprise kan være svært at prissætte, da det afhænger meget af omfanget af projektet. Ønsker du et uforpligtende tilbud på dit konkrete projekt, er du mere end velkommen til at ringe til os på tlf.: 70 23 33 75 eller sende en mail på info@tnsas.dk. Vi udfører opgaver overalt i Nordjylland, herunder Frederikshavn, Sindal, Sæby, Brønderslev og Hjørring. Kontakt os endelig, hvis du vil vide mere eller har spørgsmål til de forskellige ydelser, vi tilbyder.