Kloakarbejde

Hos Ths. Nielsen & Søn udfører vi alle former for kloakarbejde, nyanlæg og reparationer samt opgravning for ledningsarbejde til fjernvarme, el, vand og lignende. Vi er din lokale autoriserede kloakmester i hele Nordjylland, og vi udfører kloakarbejde for både private og erhvervskunder.

Professionel kloakservice

Kloakarbejde og ledningsarbejde

Thomas Nielsen & Søn A/S har mange års erfaring med kloakarbejde. Uanset om du oplever en utæt eller tilstoppet kloak eller skal have udvidet dit eksisterende kloakanlæg, klarer vi opgaven for dig!

 

Vores kloakarbejde dækker over:

  • Nyanlæg af kloakker
  • Vedligeholdelse og reparation af kloakker
  • Kloakseparering
  • Udvidelse af kloakanlæg
  • Ledningsarbejde og opgravning
  • Forsikringsskader

Kvalitet og service

Skal du have udført kloakarbejde, skal det udføres af en autoriseret kloakmester, og hos Thomas Nielsen & Søn A/S har vi bred erfaring inden for området. Vi råder over en stor maskinpark, hvor vi har de rette hjælpemidler, der kræves for at udføre et forsvarligt og grundigt arbejde, og når vi arbejder med kloak, har vi desuden altid øje for miljøet.

Når vi udfører kloakarbejde, varetager vi altid hele opgaven fra start til slut. Vi sørger for at indhente tilladelser ved kommunen, hvis arbejdet kræver dette og udfylder ligeledes færdigmelding, når arbejdet er færdigt.

 

Oplever du problemer med kloakken?

Oplever du problemer med dit kloakanlæg, lugt, fugtskader, toiletter, der ikke kan skylde ud eller lignende, er det vigtigt, at du kontakter din lokale fagmand. Thomas Nielsen & Søn A/S har base i Lendum ved Sindal, men vi kører ud til kunder i hele Nordjylland.

Kontakt os allerede i dag på 70 23 33 75 eller info@tnsas.dk. Vi kommer med glæde med et uforpligtende tilbud!

Af vores andre ydelser tilbyder vi bl.a. murerarbejde, entreprenørarbejde og betonarbejde.