Din professionelle hovedentreprenør

Vi har mange års erfaring som hovedentreprenør og styring af byggeprojekter. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.

Hovedentreprenør til dit byggeprojekt

Hovedentreprise i hele Nordjylland

Hos Thomas Nielsen & Søn A/S har vi mange års erfaring med hovedentreprise og styring af forskellige byggeprojekter. Vi tager gerne det overordnede ansvar for dit projekt, så du ikke skal bekymre dig om kontakt, koordinering og lignende mellem de forskellige håndværkere og fagmænd, der er behov for på projektet. Gennem tæt løbende dialog, overholdelse af aftaler og kompetent, professionel rådgivning sørger vi for, at du får et færdigt projekt, du kan være fuldstændig tilfreds med.

 

Vi klarer hovedentreprise uanset projektets omfang, og vi kører ud til både private såvel som erhvervskunder i og omkring hele Nordjylland. 

Hvad er hovedentreprise?

Hovedentreprise er, når du får en professionel håndværker til at stå for det tværfaglige samarbejde på dit byggeprojekt. På den måde skal du kun kommunikere med én person under projektet, da den resterende kommunikation mellem de forskellige faggrupper er noget, som hovedentreprenøren står for. Du står selv for at skaffe diverse godkendelser samt projektmateriale, der skal bruges. Hovedentreprise egner sig til byggesager, hvor flere faggrupper er involveret. Det er især i forbindelse med tilbygninger, større ombygninger og komplekse rum som fx badeværelser.

 

Hos Thomas Nielsen & Søn påtager vi os gerne rollen som hovedentreprenør på dit projekt uanset omfanget. Vi står således for kommunikation mellem faggrupper, tidsplan, byggeproces, budget og samarbejde med eventuelle underleverandører. På den måde garanterer vi dig for, at du får et færdigt resultat af høj kvalitet, og undervejs sørger vi for, at projektet glider som det skal, og at de forskellige tidsfrister overholdes.

 

Vi råder over en alsidig og moderne maskinpark med de maskiner, der kræves til hovedentrepriser på både store og små projekter. Vi har kompetente, professionelle fagfolk ansat, men derudover har vi også en solid stab af dygtige samarbejdspartnere, som vi kan stå inde for. Vi vælger altid samarbejdspartnere, så du kan få den bedste kvalitet til den bedst mulige pris.

 

Få et uforpligtende tilbud på hovedentreprise hos Thomas Nielsen & Søn

Hos Thomas Nielsen & Søn A/S har vi både erfaringen, den faglige uddannelse samt de maskiner, som kræves for at udføre hovedentreprise for vores kunder. Vi står klar til at udføre enhver opgave for både private og erhvervskunder. Prisen på vores entreprenørarbejde afhænger altid af det konkrete projekt, men har du et projekt i tankerne, er du mere end velkommen til at ringe og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

 

Du kan kontakte os på tlf.: 70 23 33 75 eller sende en mail på info@tnsas.dk. Her sidder vi ligeledes klar, hvis du vil vide mere eller har spørgsmål til vores ydelser.