Entreprenørarbejde

Hos Ths. Nielsen & Søn har vi de faglige uddannelser, de rette maskiner og den rette mængde erfaring, som kræves til at udføre alle former for entreprenørarbejde, herunder hovedentrepriser. Vi udfører enhver type entreprenøropgave og specialopgave for både private og erhvervskunder, og ingen opgave er hverken for stor eller for lille for os.

Vi er professionel entreprenør

Entreprenørarbejde i hele Nordjylland

Thomas Nielsen & Søn A/S varetager entreprenørarbejde for kunder i Sindal, Frederikshavn og resten af Nordjylland. Vores vigtigste vision er at skabe tilfredse kunder, hvilket vi sikrer gennem løbende dialog, et højt niveau af kvalitet, overholdelse af aftaler samt kompetent, professionel rådgivning. Vi er specialister i at skabe skræddersyede løsninger, da det er dine ønsker og behov, som er i højsædet!

 

Vi hjælper blandt andet ved:

 

Dygtige samarbejdspartnere og stor maskinpark

Thomas Nielsen & Søn A/S råder over en alsidig og moderne maskinpark med alle de maskiner, der kræves til både mindre entrepriser og hovedentrepriser. Vi råder over alt fra minigravere og rendegravere til gravemaskiner og lastbiler, herunder blandt andet vibrationsmateriel, jordraket, kompressoranlæg, lufthamre, sugespidsanlæg og stilladser. Vi tilbyder desuden maskinudlejning. Vores entreprenørarbejde består især af alt fra nedrivninger, nybyggeri, murerarbejde og anlæg, men vi arbejder også med mindre opgaver under fagentrepriser. Vi har en solid stab af dygtige samarbejdspartnere, så vi kan varetage alle aspekter af byggeprojektet.

 

Kontakt os og hør mere om vores entreprenørarbejde

Har du spørgsmål om vores entreprenørarbejde, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at kontakte Thomas Nielsen & Søn A/S70 23 33 75 eller info@tnsas.dk.