Fagentreprise

Hos Thomas Nielsen & Søn tilbyder vi mange former for fagentrepriser, bl.a. murerarbejde, kloakarbejde, betonarbejde og meget mere. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.

Vi tilbyder mange forskellige fagentrepriser

Fagentreprise i Nordjylland

Har man ikke erfaring med byggeri er det svært at gennemskue, hvad de forskellige entrepriseformer indebærer, og hvordan de adskiller sig fra hinanden. Derfor vil vi hos Thomas Nielsen & Søn A/S gerne kort ridse op, hvad fagentreprise er.

 

Fagentreprisen er den form, der kræver allermest af bygherren selv. Bygherren styrer hele byggeprojektet selv, indhenter byggetilladelser, tilbud for projektet og indgår selv aftaler med hver eneste håndværker, der skal være involveret i projektet. Bygherren skal også mægle mellem de forskellige faggrupper, der er involveret i projektet, skal holde styr på tidsplanen og hvilke håndværkere, der er involveret hvornår. Modsat de andre to entrepriseformer; hovedentreprise og totalentreprise, som har en hovedentreprenør til at varetage enten hele eller dele af processerne i et byggeprojekt, er fagentreprisen udelukkende varetaget af bygherren. Fagentrepriseformen anbefaler vi derfor hovedsagligt, når bygherre har viden om, hvordan et byggeprojekt foregår.

 

Hvilke fagentrepriser tilbyder vi?

Hos Thomas Nielsen & Søn A/S tilbyder vi forskellige fagentrepriser i hele Nordjylland og arbejder især i områderne Frederikshavn, Sindal, Sæby, Brønderslev, Hjørring. Vi varetager både:

Har du spørgsmål til vores entreprenørarbejde, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på en fagentreprise, så tøv ikke med at kontakte Thomas Nielsen & Søn A/S.

Mange års erfaring med fagentrepriser

Vi er medlem af Dansk Byggeri og BYG’s garantiordning, så du som kunde hos os altid er garanteret, at du kan få udbedret fejl, der måtte opstå i forbindelse med arbejdet af et BYG-medlem. BYG har en 5-års garantiordning på al håndværksmæssigt arbejde udført af BYG-medlemmer, så du som kunde altid er garanteret kvalitetsarbejde og sikret, hvis der skulle opstå uforudsete hændelser. Vi udfører arbejde for både privat- og erhvervskunder og har stolt varetaget fagentrepriser i mere end 70 år. Kontakt Thomas Nielsen & Søn A/S på tlf.: 70 23 33 75 eller info@tnsas.dk, hvis du er interesseret i et uforpligtende tilbud på en fagentreprise.