Jord og betonarbejde

Skal du have gravet ud til fundamentet til dit nye hus, skal du have støbt ny kælder, eller drejer det sig om det helt store boligbyggeri? Hos Ths. Nielsen & Søn har vi i mange år udført jord og betonarbejde for både private og erhvervskunder over hele Nordjylland.

Vi udfører også jord og betonarbejde

Jord og beton

Hos Thomas Nielsen & Søn A/S er vi eksperter i jord og beton. I vores store og moderne maskinpark råder vi både over, minigravere, store gravemaskiner, rendegravere og lignende, og vi har derfor både materialerne og erfaringen til at varetage både mindre og større opgaver inden for jord- og betonarbejde.

 

Vi udfører:

 

Din pålidelige nordjyske jord- og betonarbejde

Thomas Nielsen & Søn A/S ønsker at være din foretrukne sparringspartner og samarbejdspartner. Vi står altid til rådighed med kompetent rådgivning, og sammen finder vi den helt rette løsning for dig. Vores vigtigste mål er, at du føler dig i gode hænder gennem hele projektet, og at du kommer til at stå tilbage med et tilfredsstillende og veludført resultat. Vores moderne udstyr gør, at vores arbejde altid udføres med et højt kvalitetsniveau, og at dette sker både effektivt, sikkert og hurtigt.

 

Kontakt os for arbejde i jord og beton

Fra vores base i Lendum ved Sindal varetager vi jord- og betonopgaver for kunder i hele Nordjylland, herunder Frederikshavn og Aalborg. Uanset om du skal have støbt fundamentet til dit nye hus, skal have gravet ud til en sø eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte Thomas Nielsen & Søn A/S70 23 33 75 eller info@tnsas.dk.