Køreplader

Hos Ths. Nielsen & Søn har vi gennem tiden forudsagt et hav af entreprenør og hovedentrepriser, hvilket betyder, at vi i dag råder over et stort sortiment af køreplader. Vi udlejer køreplader til andre fagmænd i branchen, herunder entreprenører og bygherrer, da vi som erfaring entreprenør kender vigtigheder jeg at have et hurtigt og skridsikkert underlag på byggepladsen.

Kørepladeudlejning

Vi udlejer køreplader

Vi udlejer køreplader i forskellige størrelser, men fælles for dem alle er, at de er af høj kvalitet.

 

Nem udlejning og håndtering

På byggepladser er der ofte store mængder af jord, hvilket skaber et ujævnt terræn, der bliver glat og mudret i fugtigt vejr. Det ujævne terræn gør, at det kan være svært for både maskiner og mennesker at komme rundt. Køreplader er derfor alfa og omega på enhver byggeplads, da de gør det daglige arbejde med maskiner og gang meget nemmere. Alle vores køreplader er udformet i et solidt og holdbart materiale. Vores plader har en høj bæreevne, så de kan holde til selv meget tunge maskiner og materialer.

 

Har du spørgsmål angående køreplader?

Har du spørgsmål angående vores udlejning af køreplader, er du velkommen til at kontakte Thomas Nielsen & Søn A/S70 23 33 75 eller info@tnsas.dk. Her deler vi med glæde ud af kompetent rådgivning og fortæller mere om udlejningen og priser. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores andre ydelser, herunder jord og betonarbejde, murerarbejde, kloakarbejde, entreprenørarbejde eller maskinudlejning.

Vi ser frem til at høre fra dig og til at levere kørepladerne til dit byggeprojekt!